Gyülekezeti podcast

Podacast. Idegenül csengő szó, ami a fiatalabb nemzedék számára ismerős inkább. A podcasting technológia lehetővé teszi digitális hang-, videó- és más állományok sorozatszerű közzétételét az interneten, úgy, hogy a felhasználók feliratkozhatnak az adott műsor epizódjait tartalmazó csatornákra. Az ilyen technológiával közzétett műsorok neve a podcast.

Elnevezése az iPod és a broadcast (jelentése: közvetít, sugároz) szavak összeolvadásából keletkezett, a „podcasting” kifejezés az ilyen jellegű műsorok készítését, illetve hallgatóként, nézőként való fogyasztását takarja. A kifejezés félrevezető lehet, mert a podcasting technológia használatának nem feltétele egy iPod vagy bármilyen specifikus hordozható zenelejátszó megléte.

Megújult honlapunk lehetővé tette, hogy gyülekezetünk is elindítsa podcast csatornáját, amelyen a gyülekezetünkben közétett igehirdetések lesznek követketők. Gyülekezetünk podcastja három helyen érhető el: a Spotify-on, a Apple podcast-on, és a Google podcast szolgáltatásában. Kérjük, iratkozzon fel podcast csatornáink valamelyikén, és kövessen bennünket ott is!